Diskuse na téma Hodně suchá pleť

Zdravím, měla bych dotaz - je mi 45 let a mám hodně suchou pleť, nemáte někdo podobnou zkušenost. Mám i kvalitní hydratační kosmetiku, ale pleť je pořád suchá.

Holky, děkuji všem za komentáře a doporučení na Orcacollagen. Trochu jsem pátrala a má dobré recenze, navíc se mi líbí i složení, takže jdu objednávat.

Andanka 25.05.2023

Já kupuju Orcacollagen už dlouho a s tím, co píše Havlikovka souhlasím. Pokud se pro něj rozhodnete, doporučím zřídit členství - pak máte plno výhod (dopravu zdarma, nejnižší cenu za kolagen na trhu ...). Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz

Souhlasím, já kupuju Orcacollagen a je výborný. Zafungoval mi jak na hydrataci, tak i na vrásky a celkový stav pleti. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů a nehtů, za což jsem taky ráda.

Blanickova 20.05.2023

Je potřeba v tomto věku hydratovat i zevnitř. Doporučím kolagen, mě zafungoval na suchou pleť výborně.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Podaří se vám splnit staré sliby a dostát všem závazkům. A to přesto, že vás to tento týden bude stát nemálo sil a energie. Naštěstí si dobře uvědomujete, že jisté záležitosti nelze upozadit. Sliby plníte a okolí vás za to bude ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

51 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat