Diskuse na téma Fotky

Čau holky, prosím o tip na rámování obrazů a fotek, kde a jakou technickou? Tisk a rámování nebo tisk na plátno? Chtěla bych si z bytu udělat rodinnou galerii . Díky moc.

Anička 05.01.2024

My jedem bez rámečků. Necháváme si dělat obrazy tady https://www.fotoobrazyzplatna.cz/ a to nám vyhovuje. Obrazy jsou krásné, barvy živé. Už bych ani obraz v rámečku mít nemohla. máme ozkoušeno jak obrazy na plátně, tak i obraz na překližce a skle. Vše top kvalita.

Oplatka Anička 22.01.2024

Ano souhlasím. Poslední obraz co máme z fotoobrazů z plátna je na recyklovaném saténu a to je teda bomba. Ten obraz je jak živý. Barvy jsou dokonalé. Opravdu doporučujeme i za sebe. Krásné jsou ale i na klasickém bavlněném plátně a je dobré že si můžete vybrat zda chcete obraz zalakovat nebo ne. :)

Světlana 27.10.2023

Já to dělám přes cewe.

Andrea 24.05.2023

Nechavame to tisknout na www.rameckuj.cz, tam je velikost jen jedna 21x21cm, ale úplně to stačí a hlavně ta cena je fajn a kvalita je super.

Andrea 21.05.2023

My si nechali tisknout na saténový papír přímo na jednotlivý rámečky svatební fotky a máme z toho v obýváku takovou koláž.

Karolinka.Jan. Andrea 23.05.2023

To zní suprově a jaký jste si nechali tisknout rozměry?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat