Diskuse na téma Fotky

Čau holky, prosím o tip na rámování obrazů a fotek, kde a jakou technickou? Tisk a rámování nebo tisk na plátno? Chtěla bych si z bytu udělat rodinnou galerii . Díky moc.

Anička 05.01.2024

My jedem bez rámečků. Necháváme si dělat obrazy tady https://www.fotoobrazyzplatna.cz/ a to nám vyhovuje. Obrazy jsou krásné, barvy živé. Už bych ani obraz v rámečku mít nemohla. máme ozkoušeno jak obrazy na plátně, tak i obraz na překližce a skle. Vše top kvalita.

Oplatka Anička 22.01.2024

Ano souhlasím. Poslední obraz co máme z fotoobrazů z plátna je na recyklovaném saténu a to je teda bomba. Ten obraz je jak živý. Barvy jsou dokonalé. Opravdu doporučujeme i za sebe. Krásné jsou ale i na klasickém bavlněném plátně a je dobré že si můžete vybrat zda chcete obraz zalakovat nebo ne. :)

Světlana 27.10.2023

Já to dělám přes cewe.

Andrea 24.05.2023

Nechavame to tisknout na www.rameckuj.cz, tam je velikost jen jedna 21x21cm, ale úplně to stačí a hlavně ta cena je fajn a kvalita je super.

Andrea 21.05.2023

My si nechali tisknout na saténový papír přímo na jednotlivý rámečky svatební fotky a máme z toho v obýváku takovou koláž.

Karolinka.Jan. Andrea 23.05.2023

To zní suprově a jaký jste si nechali tisknout rozměry?

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat