Diskuse na téma nakupování na internetu

15. 11. 2013 | Prosím o radu

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na nějaké dobré eshopy s dámskou módou a sportovním oblečením. Děkuji za reakce;)

Kalien 25.02.2015

Ahoj holky, nevíte někdo, kde bych sehnala body pro mimčo s takovým tím vtipným potiskem? Viděl ajsem to na jednom dítku a hrozně se mi to líbí :D

Takže ta Darkovna si myslíš že je dobrá jo? Schválně se na tu stránku podívám, když už do toho investuji, tak chci at to vypadá hezky.

Vendy 25.01.2015

Já bych řekla že nejlepši je asi bavlněny potah ten se dá v klidu vyprat no a nebo klasika z nylonu ten pravda býva asi nejodolnějši a koženka je pro domacnost se zviřetem ale i malým ditětem na nic. Jednou za čas vyměníš nápln, a když se zašpiny tak hadřikem očistiš nic vic nic min :) mužu doporučit fatboy.cz

Katy 24.01.2015

Ahoj zařizuju si byt a mám v plánu pořídit si takový ten velký sedací vak, ale nechci nic podcenit tak se na vás obracím jestli máte doma vak tak odkud a jak jste s ním spokojení. Nechci si koupit nějaky levný šmečko z nekvalitního materiálu :)

Petra.sek 24.01.2015

tak to my na hory moc nejezdíme spiš někam dop tepla oba jsme s přítelem zmrzlíci a nakráčet si to do hor by nas asi uplně zabilo :D. Ale až se vyplacnu na sluničko třeba v Dubai kam se zrovna chystame teď v unoru tak na to už se těším! :)

Stanka225 23.01.2015

Ahoj, osobní zkušenost s tím nemám, ale s kamarádkou jsem pomáhala vybírat z darkovna.com a neříkala nic o tom, že by ji to došlo v nepořádku :)

Holky nechci zakládat novou diskuzi a proto přišpívám tady do této založené, ale chci se Vás zeptat, jaký máte názor na pořízení dárkového koše přes eshop? Je to rozumné? Máte s tím nějakou zkušenost? Došel Vám koš v pořádku?

Martina 02.09.2014

Ahoj pokud jde o dámské boty a kabelky tak mám dobrou skušenost s http://www.sirory.cz/ zatím pokaždé (2x) supr spokojenost. <3 <3:-)

adrinaa 12.12.2013

Já eshopum neholduji a když už, tak spíš elektro. Ale oblečení a doplňky nakupuji normálně vbutiku.Jednou za čas zajedu na Freeport na Hatě a tam si udělám pokaždé slušné zásoby :D, většinou jde o celodení výlet

Eliška adrinaa 17.07.2018

kdyby některá z vás měla problémy s klouby tak doporučuji z vlastní zkušenosti kupovat přípravek TripleBlend, mě velice pomohl(kupovala jsem na www.alavis.cz)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat