Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, dnes jsem zjistila, že jsem těhotná a přemýšlím, zda musím přestat používat nějakou kosmetiku nebo nejsou žádná omezení? Jakou kosmetiku používáte?
Já od Laorganica kupuju kosmetiku na tělo a vlasy a jsem spokojená už dlouho. Co vím, tak značka je hodně oblíbená - u mě v práci ji kupuje fakt hodně ženskejch.
Přesně tak, už nemusíte nic řešit :) Produkty mají fakt skvělé, mají dobře poskládané složení, vše je hand made a co vím, získali i ocenění.
Moc děkuji, mají to super rozdělené, takže vůbec nemusím po ničem pátrat :) Navíc mají fakt dobré složení kosmetiky, což se mi moc líbí, takže jdu od nich objednávat.
Já jsem už před těhotenstvím kupovala kosmetiku Laorganica a používám ji dál. Tady najdete, jaké produkty od nich jsou bezpečné i v těhotenství https://laorganica.cz/produkty-bezpecne-v-tehotenstvi/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.