Diskuse na téma Snaha o mimino - na koho se obrátit?

Zdravím, bohužel se nám nedaří s manželem snaha o miminko. Poradíte na jakou kliniku se obrátit? Která má dobré reference?

Dominka_K 17.07.2023

Ahoj, my teď docházíme na kliniku IVF Zlín a můžu je doporučit. Udělali nám veškeré vyšetření a teď budu podstupovat IVF, protože přirozeně to nejde.

Maruška45 Dominka_K 25.03.2024

Nevíte, jestli je v okolí kliniky někde možnost nějakého ubytování? Nejsme totiž zdejší, tak vybíráme kliniky i podle dostupnosti a sjízdnosti.

JirineckaA Dominka_K 07.04.2024

Přímo v budově, kde sídlí samotná klinika je možnost ubytování https://www.hotel-tomasov.cz/. My jsme ho právě využili a byli jsme moc spokojení, luxusní, příjemné ubytování. Klinika sídlí na okraji Zlína a je obklopena přírodou, takže je to i příjemný relax. :)

Andanka 19.07.2023

Dobrý večer, já na kliniku ve Zlíně momentálně docházím. S manželem nám zatím dělají testy a pak se dozvíme, co nám doporučí. Klinika se nám zatím moc líbí, mají fakt o nás zájem a klinika je moderní a má dobré reference.

Bouchalova 22.07.2023

Moc díky za komentáře a potřebuju před tím doporučení než kliniku kontaktuju, nevíte?

Andanka 24.07.2023

Doporučení nepotřebujete - tady máte odkaz na jejich stránky www.ivf-zlin.cz najdete tam veškeré informace, včetně kontaktu na ně.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat