Diskuse na téma Čas na cvičení

05. 02. 2014 | Pohyb a sport

Ahoj všem. Mám sedavé zaměstnání a nějaké to kilo dolů by mi rozhodně prospělo. Dřív jsem chodila na vedené lekce aerobiku, lektorka byla výborná, protože jsem vždycky procvičila komplet celé tělo. Ale od té doby, co jsem v Praze nemůžu pořádně najít nic, co by mě bavilo a zároveň co bych stíhala po práci. Zkoušela jsem spinning a zumbu, ale to je obojí cvičení spíš jen na nohy:-/

Lenule 05.02.2014

Já už dlouho chodím do Contours. V Praze mají několik poboček (tuším, že 3) a otevřeno je až do 21hod., což je fakt super. Je to fitko jen pro ženy a opravdu tam procvičíš celé tělo. Když potřebuješ poradit, tak trenérka je vždycky po ruce. Součástí je i měření množství tuku v těle na specialním přstroji, takže pěkně můžeš kontrolovat i svoje výsledky;) Já jsem max spokojená, doporučuju :)

mik 08.02.2014

Otevři si Youtube, cvičím takto 1/2 roku a výsledky jsou znát.*1*

Martik 16.02.2014

Taky mám členství v Contours. Nejdřív jsem se trochu bála, jestli se mi to členství vůbec vyplatí, jestli tam budu stíhat chodit. Fakt nerada bych si zaplatila na čtvrt roku něco, co nevyužiju. Ale vetšinou tak dvakrát nebo třikrát týdně zajdu ;-) Cvičení to cvičení mě tam baví čím dál víc, je to návykový :-D A za 2 měsíce mám 2 kila dole

Kája 18.02.2014

S.r na Contours (beztak je to reklama) a jdi si zaběhat...u toho se hubne samo, věř mi, stačí 3x týdně pomalým tempem a podkožní tuk je pryč. Pokud si k tomu občas doma zaposiluješ podle Youtube, tak vyrýsuješ svaly a budeš kočka! Už za měsíc bude vidět rozdíl

Kačka 23.07.2015

to ja bych neco co po praci stihnu nasla, ael uz nemam vubec energii abych ji vkladala do nejakeho sportu..tak jsem to vyresila ze jsem si koupila energeticke veci od thebrainer a to me nakopne a zajdu si aspon na nejakou power jogu ci neco takoveho. obcas se premluvim a jdu i behat :D

majda 21.08.2015

Mě taky trvalo, než jsem nějak skloubila práci se sportem. Většinou mi nevyhovoval čas lekcí a nebo se mi tam jít nechtělo. Takže jsem začala běhat. A protože byly začátky těžké a měla jsem strašnou fyzičku, tak jsem běhala až se setmělo. Takže jsem koupila nové niky na běhání, čelovku od nitecore a co druhý den jsem vyrazila. Jak jsem se postupně lepšila, tak jsem začala běhat každý den a teď už si to bez běhání nedokážu představit. Skvěle to vyčistí hlavu :) A jednou týdně jsem akorát přidala lekci jógy na uklidnění a je mi skvěle :)

Mirka 26.08.2015

ja jsem teda z brna ale chodim pravidelne cvicit do zone4you.cz :) a tam si vzdy najdu neco co me zajima od jogy az treba jen po beh na pase :) pro kazdeho ty kolektivni hodiny nejsou- sama mam obcas chut jen tak vybehnout do prirody! jestli mate ale sedave zamestnani pohyb je dulezity je dobre ze mate zajem o telo pecovat

Kamila Obranská Mirka 27.08.2015

Teď pořádá zone 4 you ten rainbow run jdete? :-) http://www.zone4you.cz/rainbow-run

Mirka Kamila Obranská 28.08.2015

jasan ze jdu podporit dobrou vec a pritom si zasportovat :) uz se moc tesim

Michala 11.11.2016

Ahoj rozhodně doporučuji běhaní nebo alespoň procházky. Věřím, že chodíte domů v době, kdy bývá hlavně teď v zimě vetší tma, ale dnes je k dispozici tolik nejrůznějších čelovek a jiných svítilen, že na tmu bych se nevymlouvala. Osobně chodím na procházky a když napadne sníh vytáhnu běžky svojí čelovku od Nitecore a jdu běžkovat. Trať si naplánuji tak, abych se mohla zastavit třeba v hospůdce na čaj a zase jedu domů. Jinak věřím, že ve vašem okolí je k dispozici zařízení, kde se dá chodit na cvičení zumby či jiného pohybového sportu.

Daniela 15.07.2021

Často sportuji nejraději ve fitness. Důsledkem je pocení a vznik bolestivých odřenin v místech kde se tře oděv o kůži. Máte někdo vyzkoušený přípravek, který pomáhá a funguje i preventivně?

Aneta 18.07.2021

S tímto problémem jsem taky měla problém, hlavně teď v létě. V lékárně mi doporučili krémpastu Zitenax Active. Velmi dobře se roztírá a rychle vstřebává. Já si ho natírám preventivně před sportovní aktivitou. Opravdu pokožku chrání.

Daniela 20.07.2021

Neznám tento přípravek, dá se koupit v lékárně?

Aneta 22.07.2021

Koupila jsem ho přímo na - https://www.drmax.cz/zitenax-active-krempasta-50ml.

Ida 25.07.2021

Děkuji za tip, o víkendu se chystáme s rodinou na kola, tak ho vyzkoušíme.

Angie 03.10.2021

Chtěla bych si domů pořídit nějaký přístroj .. nejspíš kardio, našla bych tady někoho, kdo se v tom orientuje a poradil by mi ?

Mirka Angie 12.10.2021

O jaký stroj by mělo jít ? :) Nedívala ses na fitham ? Tam mají hodně velký výběr.

Angie Angie 24.10.2021

Viděla bych to asi na rotoped, když to vezmu podle toho na čem v posilovně trávím nejvíc času a co mě nejvíc baví, tak je prostě rotoped :) https://www.fitham.cz/flow-fitness-stelvio-i

Mirka Angie 26.10.2021

Tak pokud tě to baví, tak to je dobře, ale asi bych vybrala něco takového, kde zapojíš celé tělo, jako je třeba veslovací trenažer nebo když už kolo, tak co airbike ? Ten na fitham taky mají ;)

Nikola Angie 10.12.2021

Taky mám přes tady ten shop vybavení a pokaždé mi s výběrem poradili ať už přes mail nebo telefonicky takže za mě super a zákaznický servis poskytují špičkový.

Romana Angie 28.04.2022

Zeptám se holky jestli fitham nabízí i výnos ?

Nikola Angie 14.05.2022

Ano nabízí :) je za menší příplatek a je s nimi super domluva.

Lenka 23.02.2022

Zeptám se holky jestli při cvičení berete doplňky, které vám pomáhají s hubnutím nebo nabíráním svalové hmoty ?

Simuss 29.03.2023

Chodíte někdo v Brně pravidelně do fitka? Můžete sdílet zkušenosti kde to máte nejradší?

Pavlata Simuss 29.03.2023

Chci taky začít chodit pravidelně tak budu ráda za tipy kde je to nej :-)

Alizee Simuss 30.03.2023

My chodíme s kámoškou do fit klubu Zone4you v Brně. Předtím jsme zkoušeli i jiný místa, ale tady je to bezkonkurenční. Mají skvělý lekce a trenéry, luxusní fitko a celé prostory, vlastní bazén, wellness, solárko, squash…teď jsme k ročnímu členství dostali ještě měsíc zadarmo, za mě lepší místo nenajdeš :)

Simuss Simuss 31.03.2023

No tak to vypadá parádně, wellness po cvičení…to si dokážu představit :) děkuju za odpověď zajdu to tam omrknout :)

Karlita 31.03.2023

Ahojky :) Měla bych dotaz na klouby... Já jsem začala zase cvičit a klouby se mi začaly ozývat. Jako měla jsem to čekat, když jsem dlouho nic nedělala, ale stejně mě to překvapilo... Jako co s tím? Nejaká kloubní výživa?

Klára Cachová 06.05.2023

Cvičím sama podle programu z internetu od Katy Pražák :-)

Kiska 19.07.2023

Já jsem si našla na youtube skvělé lekce jógy a moc mě to baví :) cítím jak mi to dělá dobře na tělo i na duši a konečně ze sebe mám dobrý pocit, že pro sebe něco dělám :) akorát teď sháním nějakou dobrou podložku na cvičení, mám takovou starou a hodně mi podkluzuje a tak nepříjemně smrdí, takže mi to kazí celý dojem. Nechci koupit něco nekvalitního, tak prosím kdo cvičíte doma, sdílejte tipy na kvalitní podložky. Děkuju :)

Leninka Kiska 21.07.2023

Přesně vím co myslíš, já jsem začala cvičit před pár týdny kvůli zádům. Chytá mě to čím dál víc a tak jsem si řekla, že už s tím musím začít něco dělat..takže jsem vytáhla starou podložku a pořád pode mnou odjíždí, kroutí se a akorát mě to rozčiluje :-D

Bety-tyna Kiska 25.07.2023

Tak koukněte na https://korkie.cz/ já mám od nich podložku a je suprová. Chtěla jsem nějakou z přírodního materiálu na jógu a tady mají krásný výběr. Mají 100% přírodní podložky z korku, což jsem jinde ani neviděla a hlavně moc hezké designy a překvapilo mě jak je tvárná a příjemná. Kdybyste něchtěli korkovou mají i barevné kaučukové, všechny eko ;)

vladka 10.12.2023

Já to mám zase naopak, trápila jsem se mezi lidma, přešla jsem na program, co cvičím doma. Nejsem typ do posilky :D

SimaL vladka 20.12.2023

Co cvičíš a program? Taky potřebuju začít, už je to fakt nutnost.

vladka vladka 21.12.2023

nejvíc mám ráda zumbu, pump a cardio, podle https://cvickyonlajn.cz/lekce/. Já nejedu klasiku posilování, spíš taneční posilku. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat