Diskuse na téma S jakým BB creamem jste spokojené?

Ahoj, v poslední době jsem slyšela hodně chvály na BB creamy. Moc se nemaluju, navíc v těhle vedrech není full krycí make-up to pravé. Chci se tedy zeptat na vaše zkučenosti, co byste doporučily, s čím jste spokojené a taky budu ráda i za negativní zkušenosti, ať vím čemu se případně vyhnout. Děkuju :)

kikinkadob 25.07.2023

Ahoj, já kopu za přírodní kosmetiku a i tady se dá najít skvělá dekorativka :) Tak jen abys věděla, že se ne musíš limitovat jen na komerční značky. A navíc některé ani nestojí ranec a různě po internetu se občas dají sehnat i se slevou. Myslím, že zrovna právě na tom notinu jsem viděla, že mají slevu na přířodní kosmetiku. Ale musela by ses podívat na co přesně a jestli je to i na dekorativku :)

Lilianne 25.07.2023

Ahoj, já používám CC cream, je to taková hutnější a více krycí verze BB cremu. Požívám od Clinique superdefence, má i vysoký SPF, takže si tím zajistíš ochranu proti sluníčku po celý rok a dermatologové budou jásat :)

Tichavka 23.07.2023

Díky za zprávu, já koukala po tomhle https://www.notino.cz/loreal-paris/loreal-paris-wake-up-glow-bb-cest-magic-bb-krem/ nepoužíváš ho náhodou? Četla jsem trochu smíšené reakce ohledně odstínů, tak bych ráda slyšela informace přímo od zdroje :)

diana27 Tichavka 25.07.2023

Ahoj, bohužel s tímhle zkušenost nemám, používám Wake Up & Glow Bonjour Nudista, ale koukala jsem, že na Notinu ho taky mají v nabídce :)

Tichavka Tichavka 25.07.2023

Škoda, ale předpokládám, že budou dost podobný, zkusím se podívat v čem je rozdíl :)

diana27 Tichavka 26.07.2023

Nevím přesně, možná, že když je to nudista bude takový lehčí? :D Každopádně co by ti možná mohlo vadit je to, že nemá žádný SPF a je potřeba pod něj použít klasicky opalovák. Ale mně to nevadí, mám ho ozkoušený, vyhovuje mi, takže u něj zůstávám :)

diana27 23.07.2023

Ahoj :) Já jsem začala používat před rokem a nedám na něj dopustit. Ale hodně záleží na značce. Kdysi, když to byla novinka, tak jsem používala nějaký obyč z drogerie a vůbec mi neseděl. Ale to byl jeden univerzální odstín pro všechny. Dnes už jsou ty možnosti úplně jiné :) Používám teď od Lorealu a můžu jen doporučit :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat