Diskuse na téma S jakým BB creamem jste spokojené?

Ahoj, v poslední době jsem slyšela hodně chvály na BB creamy. Moc se nemaluju, navíc v těhle vedrech není full krycí make-up to pravé. Chci se tedy zeptat na vaše zkučenosti, co byste doporučily, s čím jste spokojené a taky budu ráda i za negativní zkušenosti, ať vím čemu se případně vyhnout. Děkuju :)

kikinkadob 25.07.2023

Ahoj, já kopu za přírodní kosmetiku a i tady se dá najít skvělá dekorativka :) Tak jen abys věděla, že se ne musíš limitovat jen na komerční značky. A navíc některé ani nestojí ranec a různě po internetu se občas dají sehnat i se slevou. Myslím, že zrovna právě na tom notinu jsem viděla, že mají slevu na přířodní kosmetiku. Ale musela by ses podívat na co přesně a jestli je to i na dekorativku :)

Lilianne 25.07.2023

Ahoj, já používám CC cream, je to taková hutnější a více krycí verze BB cremu. Požívám od Clinique superdefence, má i vysoký SPF, takže si tím zajistíš ochranu proti sluníčku po celý rok a dermatologové budou jásat :)

Tichavka 23.07.2023

Díky za zprávu, já koukala po tomhle https://www.notino.cz/loreal-paris/loreal-paris-wake-up-glow-bb-cest-magic-bb-krem/ nepoužíváš ho náhodou? Četla jsem trochu smíšené reakce ohledně odstínů, tak bych ráda slyšela informace přímo od zdroje :)

diana27 Tichavka 25.07.2023

Ahoj, bohužel s tímhle zkušenost nemám, používám Wake Up & Glow Bonjour Nudista, ale koukala jsem, že na Notinu ho taky mají v nabídce :)

Tichavka Tichavka 25.07.2023

Škoda, ale předpokládám, že budou dost podobný, zkusím se podívat v čem je rozdíl :)

diana27 Tichavka 26.07.2023

Nevím přesně, možná, že když je to nudista bude takový lehčí? :D Každopádně co by ti možná mohlo vadit je to, že nemá žádný SPF a je potřeba pod něj použít klasicky opalovák. Ale mně to nevadí, mám ho ozkoušený, vyhovuje mi, takže u něj zůstávám :)

diana27 23.07.2023

Ahoj :) Já jsem začala používat před rokem a nedám na něj dopustit. Ale hodně záleží na značce. Kdysi, když to byla novinka, tak jsem používala nějaký obyč z drogerie a vůbec mi neseděl. Ale to byl jeden univerzální odstín pro všechny. Dnes už jsou ty možnosti úplně jiné :) Používám teď od Lorealu a můžu jen doporučit :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat