Diskuse na téma Rámečky na fotky

02. 08. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, poradíte hezké rámečky na fotky? Chtěla bych si udělat fotky dětí a pověsit na zeď do rámečků.

Zkuste se podívat tady https://laab.cz/ramovani-fotek. S ramečkováním u nich zkušenost nemám, ale mám od nich hezké dřevěné fotoalbum a kamarádka si tam nechala dělat fotku na plátno. Za sebe můžu říct, že jsem s tímto eshopem moc spokojená. Dodání mají taky rychlé.

Maruška45 SimonaKrátka23 14.01.2024

Já u nich rámovala a byla jsem moc spokojená. Nechala jsem tam zarámovat do dřevěného rámu rodinnou fotku, co máme teď z Vánoc.

Dubova 12.08.2023

Dodávají fakt rychle - když jeden den rámečky objednám, klidně druhý den je mám doma. Tady máte odkaz na jejich stránky, najdete tam víc informací https://rameckuj.cz/

Elininka 07.08.2023

Já jsem to viděla na Instagramu a hrozně se mi to líbilo! Navíc jsem četla i super recenze, takže je zkusím objednat :) Nevíte prosím, jak dlouho trvá dodání?

Dubova 05.08.2023

Zdravím, já si to nechám dělat komplet na rameckuj.cz. Prostě tam z mobilu pošlu fotky a kompletní rámečky i s fotkama mám za pár dní doma. Super i je, že se rámečky prostě nalepí na zeď a je hotovo.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat