Diskuse na téma Rámečky na fotky

02. 08. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, poradíte hezké rámečky na fotky? Chtěla bych si udělat fotky dětí a pověsit na zeď do rámečků.

Dubova 05.08.2023

Zdravím, já si to nechám dělat komplet na rameckuj.cz. Prostě tam z mobilu pošlu fotky a kompletní rámečky i s fotkama mám za pár dní doma. Super i je, že se rámečky prostě nalepí na zeď a je hotovo.

Elininka 07.08.2023

Já jsem to viděla na Instagramu a hrozně se mi to líbilo! Navíc jsem četla i super recenze, takže je zkusím objednat :) Nevíte prosím, jak dlouho trvá dodání?

Dubova 12.08.2023

Dodávají fakt rychle - když jeden den rámečky objednám, klidně druhý den je mám doma. Tady máte odkaz na jejich stránky, najdete tam víc informací https://rameckuj.cz/

Zkuste se podívat tady https://laab.cz/ramovani-fotek. S ramečkováním u nich zkušenost nemám, ale mám od nich hezké dřevěné fotoalbum a kamarádka si tam nechala dělat fotku na plátno. Za sebe můžu říct, že jsem s tímto eshopem moc spokojená. Dodání mají taky rychlé.

Maruška45 SimonaKrátka23 14.01.2024

Já u nich rámovala a byla jsem moc spokojená. Nechala jsem tam zarámovat do dřevěného rámu rodinnou fotku, co máme teď z Vánoc.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat