Diskuse na téma Kinetický písek

Zdravím čtenářky, všimla jsem si tématu: Pro šikovné ruce a tak bych chtěla zmínit i věc, která v takovém tématu na portále nesmí chybět. Zakoupila jsem pět kilo kinetického písku pro mou 6 letou dceru a mohu jen doporučit ! Dceru písek zabavil na dlouho dobu místo hloupého koukání na televizi, což byl její nešvar. S pískem si hraje někdy i akždý den a světe div se jaké z něj dělá výtvory. Nestačím se divit. :) Jedná se o tenhle písek: https://www.youtube.com/watch?v=50_-zqsgDA4 a Zakoupila jsem ho na http://www.chytrypisek.cz/ , v pondělí jsem objednala - ve středu jsem ho měla doma takže spolupráce na jedničku.

Laugher 26.01.2017

Dívala jsem se na video a výtvory jsou opravdu úchvatné

Kláraa 24.11.2014

Já můžu s čtenářkou přede mnou jen a jen souhlasit Také jsem koupila kinetický písek naší dceři a pořád si s ním hraje, něco tvaruje a když nejsme doma, tak už se vždy na něj zase těší. Kupovali jsme ho na http://www.topsleva.cz/aktuality/tipy-na-darek-tekuty-kineticky-pisek-pro-deti/ a také nebyl žádný problém.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat