Diskuse na téma Kde vybírat svatební cestu?

19. 09. 2023 | Svatba

Dobrý den, poradíte prosím kde vybírat svatební cestu? Bereme se v listopadu, takže budeme vybírat nejspíš nějakou exotiku.

Bouchalova 27.09.2023

Moc díky za tip na konkrétní resort a na stránky svatebnicesta.eu. Teď máme fakt zamotanou hlavu, protože nabízí hodně destinací, krásných hotelů a benefitů :)

Elininka 25.09.2023

My jsme loňskou zimu byli v tomto resortu www.svatebnicesta.eu/detail-zajezdu/meeru-island-resort-spa/14259a Benefity jsme dostali taky - na pokoji jsme měli květiny, láhev sektu a mísu s ovocem, bylo to moc příjemné a milé.

Ella789 23.09.2023

Taky vybíráme a na zmíněných stránkách mají navíc fakt dobré ceny. My přemýšlíme o svatební cestě na Maledivy - doporučíte nám někdo konkrétní resort, nejlépe s nějakým benefitem :)

Elininka 21.09.2023

Zdravím, doporučím stránky svatebnicesta.eu. Mají velký výběr zájezdů od různých cestovek na jednom místě a nabízí taky různé benefity.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat