Diskuse na téma Lifting obličeje

Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s liftingem obličeje pomocí ultrazvuku? *3*

Lenka 28.07.2015

http://zena-in.cz/clanek/lifting-obliceje-pomoci-niti-soucasny-hit-plasticke-chirurgie a nebo na jejich webu je info. Klidně se ale ještě ptej, zkusím poradit

Lenka 22.07.2015

lifting obličeje je velký zákrok...nepřemýšlela jsi třeba nad vpichování 3D nití s kombinací botoxu a kys.hyaluronové? já s tím mám osobní zkušenost.

Míša Lenka 23.07.2015

co to jsou ty 3D nitě?

abete Míša 04.08.2015

A na kolik to vyšlo prosím?

Aneta Míša 23.10.2015

Ahoj, nemáte některá náhodou prosím zkušenost s Bcd Clinic v Praze? http://www.bcdclinic.cz/lekari <a href="http://www.bcdclinic.cz/lekari">www.bcdclinic.cz</a> nebo jaké místo byste doporučovaly? :-)

Tichavka 26.06.2014

Tak pokud nejsi těhotná nebo tak něco, tak určitě doktora nepotřebuješ se ptát :) Objednáš se a jdeš :) Opravdu se neboj :)

No a můžu mít teda dotaz, stačí tam zavolat a objednat se? Na tohle nepotřebuji žádné doporučení lékaře nebo tak?

Tichavka 10.06.2014

Podívej se na liposukce-masaze.cz, tam je všechno dopodrobna popsané :) Dokonce když bys tam i zavolala, tak ti všechno vysvětlí :) Zrovna tady jsem byla a ten přístup personálu je opravdu skvělý :) A ty internetové stránky, mají hezky strukturované a všechno tam najdeš :)

Děkuji za odpověď. Nebolí to? Nechtěla bych asi investovat peníze do věci, která nepomůže.

Tichavka 13.05.2014

Mončičáčku dobré odpoledne :) facelifting ti omladí a zpevní obličej :) Dělá se to pomocí obličové pistole :) Jemná masáž vede k obnovení pevnosti svalů obličeje a bílé světlo dodává kůži čistou energii :) Opravdu pokud máte problémy s vráskami, tak doporučuji si na facelifting zajít :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat