Diskuse na téma Zničené vlasy barvením

Dobrý večer, holky poraďte - barvím si vlasy už fakt spoustu let a teď jsem dospěla do fáze, kdy mám vlasy fakt ve špatném stavu a hodně zničené. Co teď? Jak vlasy "ozdravit"?

Laura 13.02.2024

Já teda na barvené vlasy používám kosmetiku od Arsova. Měla jsem je taky v nedobrém stavu a právě tahle kosmetika mě hodně pomohla. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Takže jsi ji začala používat taky až když jsi měla nějaký problém s vlasy? Jaké přípravky?

Laura Laura 28.02.2024

Koupila jsem si celou sadu https://shop.tomasarsov.cz/kompletni-sada-bonfire-pro-vase-vlasy/ takže tyhle přípravky. Mají ale i vyloženě na poškození vlasy. Mě tahle řada ale moc pomohla. Vlasy už mám hezké a jemné, nejsou krepaté, suché jako předtím. :)

Dominka_K 11.02.2024

Mě vlasy "ozdravila" až rostlinná barva Khadi. Zpátky k chemickým barvám se už nikdy nevrátím, teď mám vlasy krásně lesklé a opravdu zdravé.

Simona K. Dominka_K 13.02.2024

Holky, mohla bych se na jejich přípravky na vlasy mrknout? Kde je objednáváte?

Dominka_K Dominka_K 26.02.2024

Tady máte přímo odkaz na jejich stránky www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy Najdete tam jak veškeré informace, tak tam barvu rovnou objednáte.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat