Diskuse na téma Snaha o miminko

13. 03. 2024 | Chceme dítě

Dobrý večer, holky - jak dlouho jste se o miminko snažili než jste se objednali na nějakou reprodukční kliniku?

Blanickova 16.03.2024

Zdravím, my jsme se s manželem snažili déle než 2 roky a pak nám pomohli na klinice IVF Zlín. Jsou fakt šikovní, mají lékaře s dlouhou praxí a velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Určitě jedoporučím kontaktovat a domluvit si konzultaci.

Denisa5 18.03.2024

Holky, na tuto kliniku ve Zlíně jsem četla fakt dobré recenze! Maminky si chválí hlavně přístup, rodinnou atmosféru a opravdu šikovné doktory. No a taky velkou úspěšnost. Sama se tam chci objednat na konzultaci, o miminko se snažíme s přítelem víc než rok.

Simona K. 21.03.2024

Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! Hned zítra je zkusím taky kontaktovat, my se s manželem o miminko snažíme 2 roky a pořád nic :(

Blanickova 24.03.2024

Tady najdete víc informací o klinice a léčbě, kterou poskytují www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Hildegarda Blanickova 24.03.2024

Na klinice jsme byli a doporučujeme. Nikde jsem nezažila tak ochotný, milý a hlavně empatický personál. A léčba probíhá taky podle nejnovějšícu možností. Klinika jde opravdu s dobou a možnostmi, které nabízí :).


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat