Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, pokoušíme se už nějakou dobu o miminko, ale nedaří se :( Bojím se, že je u mě nebo partnera problém. Na jakou kliniku se obrátit, kde dělají důkladná vyšetření a pomůžou?
My jsme byli na klinice IVF Zlín a tam EmbryoGlue taky nabízejí – doktorka nám ho doporučila, protože jsem měla trochu horší sliznici. Při prvním pokusu jsme ho neměli a nic, druhý pokus s EmbryoGlue vyšel. Co se mi líbilo, že nám všechno vysvětlili lidsky, žádný nátlak, prostě jen možnost navíc. A teď čekáme malého klučinu 😊
Ahoj, my jsme to při druhém IVF zkusili, právě s EmbryoGlue, protože jsme měli za sebou dvě neúspěšná zavedení. A vyšlo to! 💕 Jestli to bylo právě tím, těžko říct, ale embryoložka nám to doporučila jako možnost, jak zvýšit šanci na uchycení. Za mě to tedy určitě za těch pár korun navíc stálo.
Ahoj holky, kdo už máte za sebou IVF – použily jste při embryotransferu EmbryoGlue? Dočetla jsem se, že by to mohlo zvýšit šanci na uhnízdění embrya, ale nejsem si jistá, jestli to fakt má smysl, nebo je to jen „další věc navíc“. Budu ráda za vaše zkušenosti – klidně i pokud to nepomohlo. Díky moc ❤️
Tento test provádějí z krve, takže jde o odběr krve, nic složitého. A o peníze jim nešlo - s partnerem jsme od začátku měli fakt pocit, že jim na nás záleží a že opravdu chtějí pomoci. Určitě jim nešlo jen o to vydělávat, to podle mě klinika Repromeda nemá zapotřebí.
Holky a test se provádí z čeho? Jde o odběr krve nebo to je něco složitějšího? A měla jste prosím u nich pocit, že chtějí pomoct nebo šlo spíš o to, aby jste tam nechali co nejvíc peněz?
Zdravím, my se obrátili na kliniku Repromeda - měli jsme s manželem stejný problém. No a na klinice nám doporučili nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy, na základě kterých nám doporučí to nejlepší pro nás. My jsme si nemysleli, že by bylo něco v nepořádku, ale až testy ukázaly, že byl problém u manžela. Co si pamatuju - dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/#panda-carrier Otěhotnět se mě podařilo naštěstí hodně rychle, jsou tam prostě odborníci.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.