Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, rozhodla jsem se přihlásit se s manželem do tanečních pro dospělé. Konečně pochopil, že jinak si ples pořádně neužije, takže konečně souhlasil. Kde pořádají v Praze nejlepší taneční kurzy? Děkuju
Dovolím si připojit se k žádosti ať nemusím zbytečně zakládat novou diskusi.Chtěla bych se také přihlásit v Praze do tanečních ale na kurz pro pokročilé.Uvítám vaše osobní zkušenosti,i rady jakým školám se raději vyhnout.
Já jsem chodila do tanečních do taneční školy Astra a bylo to tam moc fajn, bylo nás tam tak akorát, takže jsme se tam vůbec nemačkali a nikdo mi nešlapal po patách což jsem si zažila v mým prvních tanečních. Takže jsem se vůbec nemusela ohlížet po ostatních a tancovala jak jsem potřebovala. A lektoři byli super a moc šikovní, pořádají taneční pro začátečníky i pro pokročilé.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.