Diskuse na téma Úmrtí pejska doma a co pak (Plzeň)

Dobrý večer, máme 15 letého pejska, ale bohužel mu zbývá jen asi týden nebo dva. Co pak s ním prosím? Necháme si ho doma až do úplného konce, bydlíme v Plzni.

Dubova 15.09.2024

V Plzni bydlí moje maminka a co vím, loni jí pomohli s úmrtím pejska v kremacezviratplzen.cz. Moc je chválila, bydlí tam sama, my jsme daleko a široká rodina taky, takže když umřel labrador Fredy nevěděla si rady. Byli moc ochotní, kompletně o všechno se postarali a ona teď má doma urničku s popelem.

Zdenka Dubova 19.09.2024

Holky, taky služby od nich doporučím, taky nám pomohli. Naštěstí jsme na ně včas dostali kontakt a pak už to bylo snadné www.kremacezviratplzen.cz/sluzby

Hana 19.04.2025

Dobrý večer, hledám doporučení na spolehlivé zvířecí krematorium v Liberci. Bohužel se blíží čas rozloučení s naší 14letou kočičkou a chceme pro ni zajistit důstojný odchod. Máte prosím někdo osobní zkušenost nebo tip, kam se obrátit?

Eliška L. 21.04.2025

Dobrý večer, to mě moc mrzí, je mi líto, čím si procházíte. My jsme se v podobné situaci obrátili právě na www.kremacezviratliberec.cz/garance a byli jsme opravdu velmi spokojeni. Mají neuvěřitelně citlivý, lidský a profesionální přístup, vše proběhlo s maximální úctou a přesně podle domluvy. Za nás je můžu opravdu s klidným svědomím doporučit pro zajištění důstojného rozloučení. A garantují, že popel, který dostanete je jen od Vašeho zvířátka.

Martina 23.04.2025

Dobrý večer, to je mi moc líto, posílám hodně sil. Chtěla bych se přidat k doporučení na zmíněné krematorium. Když nám zemřela kočička mé maminky, obrátili jsme se právě na ně a byli jsme nesmírně vděční za jejich pomoc. Jejich přístup byl skutečně velmi citlivý, empatický a vše proběhlo s obrovskou úctou a profesionalitou, přesně jak píše paní výše. Určitě je mohu také doporučit.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:16
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:41
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat