Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máme 15 letého pejska, ale bohužel mu zbývá jen asi týden nebo dva. Co pak s ním prosím? Necháme si ho doma až do úplného konce, bydlíme v Plzni.
Dobrý večer, to je mi moc líto, posílám hodně sil. Chtěla bych se přidat k doporučení na zmíněné krematorium. Když nám zemřela kočička mé maminky, obrátili jsme se právě na ně a byli jsme nesmírně vděční za jejich pomoc. Jejich přístup byl skutečně velmi citlivý, empatický a vše proběhlo s obrovskou úctou a profesionalitou, přesně jak píše paní výše. Určitě je mohu také doporučit.
Dobrý večer, to mě moc mrzí, je mi líto, čím si procházíte. My jsme se v podobné situaci obrátili právě na www.kremacezviratliberec.cz/garance a byli jsme opravdu velmi spokojeni. Mají neuvěřitelně citlivý, lidský a profesionální přístup, vše proběhlo s maximální úctou a přesně podle domluvy. Za nás je můžu opravdu s klidným svědomím doporučit pro zajištění důstojného rozloučení. A garantují, že popel, který dostanete je jen od Vašeho zvířátka.
Dobrý večer, hledám doporučení na spolehlivé zvířecí krematorium v Liberci. Bohužel se blíží čas rozloučení s naší 14letou kočičkou a chceme pro ni zajistit důstojný odchod. Máte prosím někdo osobní zkušenost nebo tip, kam se obrátit?
V Plzni bydlí moje maminka a co vím, loni jí pomohli s úmrtím pejska v kremacezviratplzen.cz. Moc je chválila, bydlí tam sama, my jsme daleko a široká rodina taky, takže když umřel labrador Fredy nevěděla si rady. Byli moc ochotní, kompletně o všechno se postarali a ona teď má doma urničku s popelem.
Holky, taky služby od nich doporučím, taky nám pomohli. Naštěstí jsme na ně včas dostali kontakt a pak už to bylo snadné www.kremacezviratplzen.cz/sluzby
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.