Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, jak bojujete s celulitidou? Pomáhá vám třeba nějaké speciální cvičení nebo nějaký doplněk stravy, krém, cokoli...jestli to takhle půjde dál, tak už se na sebe nebudu moct ani podívat :-/ nějak mě asi dostihl věk a geny a začíná se to projevovat.
Ahoj, no tak určitě je vhodné dodržovat zdravou životosprávu, což zahrnuje dostatečný pitný režim a pohyb, ale jak píšeš, celulitidu má skoro každá ženská a velký vliv na to mají geny. Někdo může dělat, co chce a stejně bude celulitidu vždycky mít. Ale já jsem teď objevila něco, čím jsem ty geny ošálila :-D chodím pravidelně na masáže do lymfodrenaz.cz Začala jsem na jaře před létem a je to teda pecka. Už po první jsem viděla rozdíl. A jak teď chodím už delší dobu, tak mi to pomáhá i na zeštíhlení spodního bříška a vnitřní strany stehen, což jsou moje problémová místa a těžko jsem odtam vždycky hubla.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.