Diskuse na téma dobrý batoh na cestování

08. 03. 2025 Tichavka Cestování

Chystám se letět na erasmus, a tak hledám nějaký dobrý batoh, který bude prostorný a vydrží. díky

diana27 16.03.2025

Jéé, to zní skvěle! Na Erasmus určitě potřebuješ něco prostorného, pohodlného a odolného, co zvládne jak cestování, tak každodenní nošení do školy nebo na výlety. Ideálně batoh s polstrovanými zády a popruhy, ať se dobře nosí i když je těžší. Super je taky oddělená kapsa na notebook a nějaké boční přihrádky na láhev nebo drobnosti. Pokud chceš něco fakt kvalitního, mrkni na cestovní batohy, které splňují rozměry příručního zavazadla – ideální, když budeš často létat. 🎒 Já třeba koukala na pár kousků na nejkufry, mají tam docela výběr.

kikinkadob 22.03.2025

.

kikinkadob 22.03.2025

ahojky ženy, já mám tady tento batůžek, s kterým cestuji, vejde se mi tam vše co potřebuji,mají hodně barviček,tak zkus juknout, třeba se ti zalíbí :)) https://www.nejkufry.cz/batoh-travelite-kick-off-cabin-ryanair-6921-22/

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat