Diskuse na téma Věkový rozdíl a sex

08. 05. 2025 Sandriskaa Prostě sex

Ahoj holky, potřebuju se s někým vypovídat a možná i zjistit, jestli má někdo podobnou zkušenost. Mám o něco staršího partnera (je mu přes 50) a poslední dobou se u něj objevily problémy s erekcí. Ne že by to bylo úplně pokaždé, ale občas to prostě nejde nebo se to během sexu „vytratí“. Na rovinu, máme se rádi, je skvělý, citlivý, máme si co říct, ale tohle nás oba začíná frustrovat. Snažila jsem se to brát s nadhledem, podporovat ho, ale vím, že ho to trápí víc, než dává najevo. Nejde mi o výkon, ale o blízkost a intimitu, a mám trochu strach, aby se kvůli tomu nezačal stahovat do sebe. Máte některá zkušenost s tímhle? Pomohly vám třeba nějaké přírodní doplňky, změna přístupu, komunikace?

Tichavka včera 19:08

Čauky, úplně chápu, jak se cítíš, není to jednoduchý téma, ale je super, že o tom mluvíš a že se snažíš situaci řešit s citem. My jsme si s partnerem prošli hodně podobným obdobím. Taky je o něco starší a začaly se objevovat tyhle výpadky. Nešlo o to, že by se nechtělo, ale spíš to prostě nefungovalo tak jako dřív a to samozřejmě zamávalo s jeho sebevědomím. Zkusili jsme toho víc, ale co se fakt osvědčilo, byl doplněk Red Power ze Supererekce. Poprvé jsem mu to objednala sama, protože jsem chtěla pomoct, ale nijak ho tím netlačila, jen jako malou podporu. A musím říct, že se rozdíl dost rychle projevil. Od té doby si to už kupuje sám a celkově se mu i psychicky ulevilo, protože ví, že má něco, co funguje.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden by mohl být velmi příznivý pro lásku a vztahy. Pokud jste ve vztahu, očekávejte intenzivnější propojení a možnost obnovit jiskru. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na sociální události nebo skrze společné z&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:08
62 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:54
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat