Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Darování vajíček a vaše zkušenosti, napíšete prosím?
Já jsem byla darovat vajíčka na klinice IVF Zlín a fakt doporučuju! Nejen že to tam mají krásné, ale hlavně lidský přístup a všechno ti vysvětlí dopředu, takže se nebojíš, co tě čeká. Byla jsem tam dvakrát a obě zkušenosti byly super – rychlá komunikace, milý personál a cítila jsem se v dobrých rukách. Pokud to myslíš vážně, mrkni na jejich stránky, je tam všechno přehledně popsané.
Taky jsem na IVF ve Zlíně a musím jedině potvrdit Klárčiny slova. Ta jejich klinika je moderní, čistá a působí hrozně příjemně. Celý proces darování byl úplně v pohodě, bezbolestný, a hlavně všechno mi podrobně vysvětlili dopředu, takže jsem přesně věděla, do čeho jdu. Co se týče financí, tak kompenzace je podle mě víc než férová,
Ahoj, vajíčka jsem darovala před dvěma lety a musím říct, že to byla jedna z nejlepších zkušeností, co jsem kdy udělala. Kliniku jsem si vybrala podle doporučení kamarádky, která sama podstoupila IVF, a říkala, že je to skvělý způsob, jak někomu skutečně pomoct. Jasně, pár dní to bylo trochu náročnější, hlavně hormonálně, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Ten pocit, že můžu přispět k tomu, aby si někdo splnil sen o miminku, je k nezaplacení.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.