Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Darování vajíček a vaše zkušenosti, napíšete prosím?
Ahoj, vajíčka jsem darovala před dvěma lety a musím říct, že to byla jedna z nejlepších zkušeností, co jsem kdy udělala. Kliniku jsem si vybrala podle doporučení kamarádky, která sama podstoupila IVF, a říkala, že je to skvělý způsob, jak někomu skutečně pomoct. Jasně, pár dní to bylo trochu náročnější, hlavně hormonálně, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Ten pocit, že můžu přispět k tomu, aby si někdo splnil sen o miminku, je k nezaplacení.
Já jsem byla darovat vajíčka na klinice IVF Zlín a fakt doporučuju! Nejen že to tam mají krásné, ale hlavně lidský přístup a všechno ti vysvětlí dopředu, takže se nebojíš, co tě čeká. Byla jsem tam dvakrát a obě zkušenosti byly super – rychlá komunikace, milý personál a cítila jsem se v dobrých rukách. Pokud to myslíš vážně, mrkni na jejich stránky, je tam všechno přehledně popsané.
Taky jsem na IVF ve Zlíně a musím jedině potvrdit Klárčiny slova. Ta jejich klinika je moderní, čistá a působí hrozně příjemně. Celý proces darování byl úplně v pohodě, bezbolestný, a hlavně všechno mi podrobně vysvětlili dopředu, takže jsem přesně věděla, do čeho jdu. Co se týče financí, tak kompenzace je podle mě víc než férová,
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.