Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, právě renovujeme starou umakartovou koupelku a přemýšlím, jestli má smysl pořídit nemlžící zrcadlo. Máte to některá doma? Funguje to fakt, nebo je to jen další zbytečná vychytávka?
Čauky, máme ho doma a za mě super věc. Žádný stírání rukou nebo čekání, než se zrcadlo odmlží. Funguje to fakt dobře, hlavně když se sprchuje víc lidí za sebou nebo ráno spěcháš. Kupovala jsem ho na netu na Bezdoteku. Za mě super praktická vychytávka, co fakt usnadní život. Klasický už bych nechtěla. :-)
To je fakt přesně něco co by se mi hodilo. Hlavně když ráno nestíháme a zrcadlo je pořád zamlžený. Můžu se zeptat, jaký konkrétně model máte?
Jasně, my máme ten KZ4 a za mě úplně v pohodě. To LED osvětlení je dost příjemný, nijak ostrý a večer se dá v koupelně fungovat i bez hlavního světla.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.