Diskuse na téma Zvětšení prsou v Brně

Ahoj holky, přemýšlím už delší dobu o zvětšení prsou a konečně jsem se rozhodla, že do toho půjdu. Jen teď řeším, ke komu v Brně. Hledám někoho fakt šikovného, kdo má přirozené výsledky a zároveň lidský přístup. Máte prosím doporučení z vlastní zkušenosti? Budu ráda za jakýkoliv tip.

Simona 09.07.2025

Dobrý večer, úplně tě chápu – taky jsem to dlouho zvažovala a odhodlávala se. Nakonec jsem šla k MUDr. Justanovi a musím říct, že to bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí. Nejenže je to skutečný profesionál, ale i moc příjemný člověk, všechno mi trpělivě vysvětlil a naslouchal tomu, co si přeju. Výsledek je naprosto perfektní – prsa vypadají přirozeně, cítím se sebevědoměji a hlavně mě už netrápí bolest zad jako dřív po dětech. A celá klinika působí velmi příjemně a moderně, s milým a ochotným personálem https://justan.cz/

Jarka T. 11.07.2025

Taky ho doporučuju, byla jsem u něj minulý rok a nemám absolutně co vytknout. Výsledek byl přesně takový, jaký jsem si přála – přirozený, ženský tvar, žádná umělost. Líbilo se mi, že jsme spolu hledali to nejlepší řešení pro moji postavu, žádné nátlaky nebo přehnané velikosti. Celkově profesionální přístup a lidské jednání, díky kterému jsem se cítila v klidu a v dobrých rukou.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden budete plní elánu a budete schopni zvládnout náročné úkoly s lehkostí. Je to ideální čas pro zahájení nových projektů nebo pro prosazení svých nápadů. Kolegové ocení váš entuziasmus a veden&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat