Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, chtěla bych přejít z klasických cigaret na elektronickou. Zatím jsem zkoušela jen nějaký jednorázovky a moc mě to nechytlo. Co používáte vy? Díky moc :-)
Čauko, já kouřím SYX POD. Je to fakt jednoduchý a pohodlný stačí nahodit předplněnej pod a jde se na věc. Baterka vydrží fakt dlouho. Navíc ty pody mají hodně příchutí. Já si je objednávám z toho shopíku Vaporism, kde mají fakt velkej výběr těch podů. Za mě je to fakt lepší než ty jednorázovky.
Díky moc :-) Koukala jsem na to, mají tam fakt hodně různejch příchutí. Je nějaká co bys doporučila?
Coconut Melon je super. Není to úplně přeslazený, taková příjemná kombinace kokosu a melounu. Ale uvidíš co ti sedne. Nad tisícovku tam mají dopravu zdarma, tak doporučuju zkusit napoprvé objednat víc těch příchutí ať víš.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.