Diskuse na téma Zmrazení vajíček

Hezkej večer. Už rok přemýšlím o zmražení vajíček protože mi přijde super možnost zachovat si šanci na mateřství i do budoucna, zvlášť když člověk neví, co život přinese. Jen pořád nejsem rozhodnutá, kterou kliniku vybrat. Jestli jít do nějaké větší, známější, nebo radši menší. Máte s tím některá zkušenost? Budu moc ráda ze reakce.

kikinkadob 19.09.2025

Hezkej večer 🙂 Připojuju se do diskuze. Jak je velká ta klinika v tom Zlíně?

diana27 kikinkadob 20.09.2025

Je to menší, spíš takové rodinné prostředí Já jsem se tam rozhodně necítila jen nějaký číslo v pořadníku. Je tam takovej dost individuální přístup. To mi právě dost vyhovovalo.

kikinkadob kikinkadob 21.09.2025

Děkuju moc. A ty nějak tom Zlíně bydlíš? Nebo kousek od tam? Ty recenze to mám fakt pěkný, ale já to mám trošičku z ruky.

diana27 kikinkadob 22.09.2025

Jo, taky jsem to neměla úplně za rohem. Ale v přímo v tom areálu mají i moc pěknej hotel, tak se dá přespat a všechno vyřídit pohodlně. Mně to fakt hodně ulehčilo cestování a ušetřilo stres.

Lilianne 28.08.2025

Holky, připojím se do diskuze :-) Zajímá mě, jak moc je ten samotný odběr a zmražení vajíček bolestivý. Uvažuju, že do toho půjdu, ale trochu mě děsí, co všechno tomu předchází.

diana27 Lilianne 29.08.2025

Ten samotný odběr vůbec nebyl nic hroznýho. Spíš mě to unavilo. Potom to bolelo jen minimálně, takový lehký tlak v podbřišku, ale nic, co by se nedalo vydržet. 🙂 Celý proces před tím je spíš o přípravě a vyšetřeních, ale samotný zákrok je fakt v pohodě.

diana27 14.08.2025

Ahoj, já jsem si vajíčka nechávala zmrazit na IVF klinice ve Zlíně a byla jsem moc spokojená. Mají tam hodně zkušeností, lidský přístup a všechno mi vždycky podrobně vysvětlili. Cítila jsem se tam fakt v dobrých rukou a celý proces proběhl bez stresu. Za mě určitě doporučuju. :-)

Sandriskaa diana27 15.08.2025

Díky moc, můžu se zeptat jak probíhaly ty konzultace a přípravy? Bylo toho hodně?

diana27 diana27 20.08.2025

Jasně Sandry :-) První konzultace byla spíš takové povídání, probrali se výsledky, moje představy a oni mi vysvětlili, jak celý proces probíhá. Pak následovalo pár vyšetření a krevních testů, ale všechno rozložené v čase, takže to nebylo nijak zahlcující. Vždycky mi předem řekli, co mě čeká a proč je to potřeba. Díky tomu jsem se cítila připravená a v klidu, žádný chaos nebo honička.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám hvězdy přinášejí příležitost k osobnímu růstu a sebereflexi. Pondělí a úterý mohou být chvílemi náročnější, kdy budete čelit menším překážkám v práci nebo ve vztazích. Je důležit&eacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
28 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat