Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Hezkej večer. Už rok přemýšlím o zmražení vajíček protože mi přijde super možnost zachovat si šanci na mateřství i do budoucna, zvlášť když člověk neví, co život přinese. Jen pořád nejsem rozhodnutá, kterou kliniku vybrat. Jestli jít do nějaké větší, známější, nebo radši menší. Máte s tím některá zkušenost? Budu moc ráda ze reakce.
Ahoj, já jsem si vajíčka nechávala zmrazit na IVF klinice ve Zlíně a byla jsem moc spokojená. Mají tam hodně zkušeností, lidský přístup a všechno mi vždycky podrobně vysvětlili. Cítila jsem se tam fakt v dobrých rukou a celý proces proběhl bez stresu. Za mě určitě doporučuju. :-)
Díky moc, můžu se zeptat jak probíhaly ty konzultace a přípravy? Bylo toho hodně?
Jasně Sandry :-) První konzultace byla spíš takové povídání, probrali se výsledky, moje představy a oni mi vysvětlili, jak celý proces probíhá. Pak následovalo pár vyšetření a krevních testů, ale všechno rozložené v čase, takže to nebylo nijak zahlcující. Vždycky mi předem řekli, co mě čeká a proč je to potřeba. Díky tomu jsem se cítila připravená a v klidu, žádný chaos nebo honička.
Holky, připojím se do diskuze :-) Zajímá mě, jak moc je ten samotný odběr a zmražení vajíček bolestivý. Uvažuju, že do toho půjdu, ale trochu mě děsí, co všechno tomu předchází.
Ten samotný odběr vůbec nebyl nic hroznýho. Spíš mě to unavilo. Potom to bolelo jen minimálně, takový lehký tlak v podbřišku, ale nic, co by se nedalo vydržet. 🙂 Celý proces před tím je spíš o přípravě a vyšetřeních, ale samotný zákrok je fakt v pohodě.
Hezkej večer 🙂 Připojuju se do diskuze. Jak je velká ta klinika v tom Zlíně?
Je to menší, spíš takové rodinné prostředí Já jsem se tam rozhodně necítila jen nějaký číslo v pořadníku. Je tam takovej dost individuální přístup. To mi právě dost vyhovovalo.
Děkuju moc. A ty nějak tom Zlíně bydlíš? Nebo kousek od tam? Ty recenze to mám fakt pěkný, ale já to mám trošičku z ruky.
Jo, taky jsem to neměla úplně za rohem. Ale v přímo v tom areálu mají i moc pěknej hotel, tak se dá přespat a všechno vyřídit pohodlně. Mně to fakt hodně ulehčilo cestování a ušetřilo stres.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden vám hvězdy přinášejí příležitost k osobnímu růstu a sebereflexi. Pondělí a úterý mohou být chvílemi náročnější, kdy budete čelit menším překážkám v práci nebo ve vztazích. Je důležit&eacut... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.