Diskuse na téma Dárek pro tříleťáka

Ahoj maminky, potřebuji poradit – co dát klukovi k 3. narozeninám? Chci něco, co ho opravdu zabaví, ale zároveň ho i trochu naučí nebo rozvíjí jeho schopnosti. Zatím mě nic konkrétního nenapadlo, takže se ráda inspirovuju vašimi tipy. Máte zkušenosti s dárky, které opravdu vydržely a dítě bavily dlouho?

Peťa včera 23:58

Zdravím, já můžu doporučit Velkou knížku www.ellamax.cz/na-cesty-velka-knizka-rocni-obdobi je to fakt krásná obrázková knížka. 💙 Je plná detailů – jaro, léto, podzim, zima – a děti u ní vydrží hledat, povídat a ukazovat, co všechno se kolem nich děje. Rozvíjí pozornost, slovní zásobu a je to dárek, co neomrzí, protože pokaždý tam najdou něco novýho.

Helena T. 01.10.2025

Ahoj všichni, my jsme řešili dárky pro syna ve stejným věku a musím říct, že nejvíc ho bavily věci, u kterých mohl něco objevovat. 🎂 Hračky ho chvilku nadchly, ale pak skončily v krabici, kdežto knížky si bere pořád.

Simona 21.08.2025

Zdravím, úplně souhlasím! My doma máme také stavebnici Connetix a děti ji prostě milují – pořád něco skládají a staví, a přitom se nenásilně učí a rozvíjejí fantazii. Je super, že se při hře fakt zapojí a nevydrží jen pasivně sedět u hračky. Takový tip bych doporučila všem maminkám, co chtějí dětem dát něco kreativního a zároveň trochu edukativního.

Klára G. 20.08.2025

My jsme nedávno dávali synovi magnetickou stavebnici Connetix, je to pro děti od 3 let, ale myslím, že pro starší ročníky je taky super. Je to taková kreativní stavebnice, která rozvíjí fantazii a jemnou motoriku. Hodně mi na tom přijde fajn, že se dítě může opravdu vyřádit a stavět různé věci podle nálady. Navíc vydrží dlouho a dá se kombinovat s dalšími sadami, takže zábava nekončí hned www.joybex.cz/connetix-pastel-starter-pack-64

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se zaměřte na komunikaci s vašimi blízkými. Možná zjistíte, že některé nedorozumění mohou být vyřešeny otevřeným a upřímným rozhovorem. Nebojte se vyjádřit své pocity, ale dávejte pozor na to, abyste byli empatičtí a... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat