Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj maminky, potřebuji poradit – co dát klukovi k 3. narozeninám? Chci něco, co ho opravdu zabaví, ale zároveň ho i trochu naučí nebo rozvíjí jeho schopnosti. Zatím mě nic konkrétního nenapadlo, takže se ráda inspirovuju vašimi tipy. Máte zkušenosti s dárky, které opravdu vydržely a dítě bavily dlouho?
Zdravím, já můžu doporučit Velkou knížku www.ellamax.cz/na-cesty-velka-knizka-rocni-obdobi je to fakt krásná obrázková knížka. 💙 Je plná detailů – jaro, léto, podzim, zima – a děti u ní vydrží hledat, povídat a ukazovat, co všechno se kolem nich děje. Rozvíjí pozornost, slovní zásobu a je to dárek, co neomrzí, protože pokaždý tam najdou něco novýho.
Ahoj všichni, my jsme řešili dárky pro syna ve stejným věku a musím říct, že nejvíc ho bavily věci, u kterých mohl něco objevovat. 🎂 Hračky ho chvilku nadchly, ale pak skončily v krabici, kdežto knížky si bere pořád.
Zdravím, úplně souhlasím! My doma máme také stavebnici Connetix a děti ji prostě milují – pořád něco skládají a staví, a přitom se nenásilně učí a rozvíjejí fantazii. Je super, že se při hře fakt zapojí a nevydrží jen pasivně sedět u hračky. Takový tip bych doporučila všem maminkám, co chtějí dětem dát něco kreativního a zároveň trochu edukativního.
My jsme nedávno dávali synovi magnetickou stavebnici Connetix, je to pro děti od 3 let, ale myslím, že pro starší ročníky je taky super. Je to taková kreativní stavebnice, která rozvíjí fantazii a jemnou motoriku. Hodně mi na tom přijde fajn, že se dítě může opravdu vyřádit a stavět různé věci podle nálady. Navíc vydrží dlouho a dá se kombinovat s dalšími sadami, takže zábava nekončí hned www.joybex.cz/connetix-pastel-starter-pack-64
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se zaměřte na komunikaci s vašimi blízkými. Možná zjistíte, že některé nedorozumění mohou být vyřešeny otevřeným a upřímným rozhovorem. Nebojte se vyjádřit své pocity, ale dávejte pozor na to, abyste byli empatičtí a... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.