Diskuse na téma Polštářky u pejska

Ahoj holky, mám dotaz ohledně našeho pejska. Všimla jsem si, že se mu u několika drápů odlupuje ta horní vrstva hned u lůžka. Nevypadá to, že by ho to bolelo, nešlape divně ani nekulhá, ale úplně normální mi to nepřijde. Nevíte, čím to může být? Případně co by pomohlo… jestli mu třeba nechybí v těle nějaký vitamíny.

Tichavka 26.08.2025

Ono těch příčin může být hodně od bakterií až přes plísně. S drápy je potíž v tom, že rostou pomalu, takže i když se příčina vyřeší, trvá několik měsíců, než dorostou zdravý a pevný. Taky jsem měli stejný problém s naší fenkou. Nám hodně pomohly tady tyhle žvýkací pamlsky na podporu kůže od Vetri Science. Jinak určitě doporučuju to pořešit s veterinářem.

diana27 Tichavka 27.08.2025

Díky moc za tip :-) Můžu se zeptat, jak konkrétně se ty pamlsky jmenují a případně kde se dají sehnat?

Tichavka Tichavka 28.08.2025

Nemáš vůbec zač. Jmenuje se to Healthy Skin & Coat. Objednávám je přímo na tom jejich e-shopu. Obsahují biotin, zinek, vitamíny a omega-3, takže pomáhají na kůži, srst i drápy.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat