Diskuse na téma Polštářky u pejska

Ahoj holky, mám dotaz ohledně našeho pejska. Všimla jsem si, že se mu u několika drápů odlupuje ta horní vrstva hned u lůžka. Nevypadá to, že by ho to bolelo, nešlape divně ani nekulhá, ale úplně normální mi to nepřijde. Nevíte, čím to může být? Případně co by pomohlo… jestli mu třeba nechybí v těle nějaký vitamíny.

Tichavka 26.08.2025

Ono těch příčin může být hodně od bakterií až přes plísně. S drápy je potíž v tom, že rostou pomalu, takže i když se příčina vyřeší, trvá několik měsíců, než dorostou zdravý a pevný. Taky jsem měli stejný problém s naší fenkou. Nám hodně pomohly tady tyhle žvýkací pamlsky na podporu kůže od Vetri Science. Jinak určitě doporučuju to pořešit s veterinářem.

diana27 Tichavka 27.08.2025

Díky moc za tip :-) Můžu se zeptat, jak konkrétně se ty pamlsky jmenují a případně kde se dají sehnat?

Tichavka Tichavka 28.08.2025

Nemáš vůbec zač. Jmenuje se to Healthy Skin & Coat. Objednávám je přímo na tom jejich e-shopu. Obsahují biotin, zinek, vitamíny a omega-3, takže pomáhají na kůži, srst i drápy.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat