Diskuse na téma Plastika prsou

Ahoj holky, chci se zeptat – řešíte někdy zvětšení prsou? 😅 Mám po dětech a kojení úplně “prázdná” prsa a vůbec se necítím dobře. Přemýšlím o tom už dlouho, ale váhám, koho zvolit, aby výsledek byl přirozený a proporční. Nemáte někdo zkušenosti nebo doporučení, kam se obrátit?

Simona 06.09.2025

Přesně tak, já jsem byla u MUDr. Havránka před půl rokem a výsledek je nádherný, přirozený a symetrický. Po zákroku jsem měla hladký průběh, rychlé hojení a vše probíhalo bez stresu. Navíc jsem viděla jejich praci na fotkach a hned jsem viděla, že jejich práce je opravdu kvalitní. Pokud chce někdo zvětšit prsa, rozhodně doporučím u nich

Klára 04.09.2025

Dobrý vecer, já jsem taky hledala zkušeného plastika na augmentaci a nakonec jsem šla k MUDr. Havránkovi do Havířova –byla jsem naprosto nadšená. Konzultace byla zdarma, všechno mi trpělivě vysvětlil a ukázal různé velikosti implantátů, doporučil, co se nejlépe hodí k mé postavě a co bude vypadat přirozeně. Klinika má rodinnou atmosféru, sestřičky jsou milé a starají se o pacientky od začátku až do konce, po zákroku můžeš využít apartmán s kuchyní a obývákem – prostě pohodlí jak v hotelu. Kontroly i sonografie prsou jsou zdarma, a pokud se rozhodneš pro další výkon, dostaneš 10% slevu. Po zákroku jsem měla hladký průběh, rychlé hojení a výsledná prsa jsou krásně přirozená – fakt stojí za to, i když musíš počítat s krátkým čekáním na termín.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat