Diskuse na téma Prodloužení vlasů: Jakou metodu doporučujete a jak se vám s ní žije?

Ahoj holky, přemýšlím o prodloužení vlasů, ale je tolik metod (keratin, tape-in, mikroringy...). Zajímalo by mě, s jakou máte nejlepší zkušenosti? Co vám sedí a co naopak nedoporučujete? A jak je to s údržbou a mytím, není to moc složité?

kacule 25.09.2025

já jsem šla do tape-in metody, protože se mi zdála nejšetrnější k mým jemným vlasům, a byla do dobrá volba :-) prodloužení drží, vlasy vypadají hustě a hlavně to vypadá přirozeně

hrabik33 26.09.2025

Ohledně metody jsem se radila s kadeřnicí, kterou by viděla jako nejvhodnější přímo pro mě. Vybrat si dobrý salon je základ. A taky trefit odstín vlasů v dobré kvalitě. Pro mě jsme vybraly tyhle https://www.hotstyle.cz/780-60cm-vlasy-pro-metodu-micro-ring-easy-loop-0-7g-pr-vlnite-svetlejsi-hneda.html a vypadají krásně, jsou lidské. Péče není vůbec složitá, v salonu ti to vysvětlí. ;)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat