Diskuse na téma Prodloužení vlasů: Jakou metodu doporučujete a jak se vám s ní žije?

Ahoj holky, přemýšlím o prodloužení vlasů, ale je tolik metod (keratin, tape-in, mikroringy...). Zajímalo by mě, s jakou máte nejlepší zkušenosti? Co vám sedí a co naopak nedoporučujete? A jak je to s údržbou a mytím, není to moc složité?

kacule 25.09.2025

já jsem šla do tape-in metody, protože se mi zdála nejšetrnější k mým jemným vlasům, a byla do dobrá volba :-) prodloužení drží, vlasy vypadají hustě a hlavně to vypadá přirozeně

hrabik33 26.09.2025

Ohledně metody jsem se radila s kadeřnicí, kterou by viděla jako nejvhodnější přímo pro mě. Vybrat si dobrý salon je základ. A taky trefit odstín vlasů v dobré kvalitě. Pro mě jsme vybraly tyhle https://www.hotstyle.cz/780-60cm-vlasy-pro-metodu-micro-ring-easy-loop-0-7g-pr-vlnite-svetlejsi-hneda.html a vypadají krásně, jsou lidské. Péče není vůbec složitá, v salonu ti to vysvětlí. ;)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:22
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
45 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat