Diskuse na téma Zavinovačka a hnízdečko pro miminko

Holky, máte některá zkušenost se zavinovačkou nebo hnízdečkem pro miminko? Termín mám už za měsíc a úplně tápu, co má fakt smysl pořídit. Nechci kupovat jen něco, co hezky vypadá, ale aby to bylo pro miminko i praktický, pohodlný a bezpečný. Hlavně mi jde o to, aby se po porodu cítilo v klidu a dobře spinkalo – těch možností je ale tolik, že už fakt nevím, co vybrat. 😅

Gábina dnes 0:43

Ahoj, za mě doporučím tento setík www.kennyshop.cz/eco-set-maly-pelisek-vintage-holubi-sed ❤️ Je to krásně promyšlenej komplet – hnízdečko, péřová zavinovačka i polštářek, všechno do sebe perfektně zapadá a tvoří miminku takový bezpečný, klidný „hnízdo“. Mimčo v tom líp spí, dýchá, nebudí se a celkově se krásně zklidní. Navíc k tomu máš zdarma online kurz Hnízdění miminka v pelíšku, kde paní Kiedroňová krok za krokem ukazuje, jak s tím správně pracovat. Já jsem to měla připravené už v těhotenství a byla to fakt jedna z nejlepších věcí, co jsem pořídila - miminko bylo od začátku klidný a spokojený.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 46 v roce 2025 přinese Beranům mnoho zajímavých příležitostí a výzev. V tomto období se můžete těšit na zvýšenou energii a motivaci, což vám umožní posouvat své projekty kupředu.V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vyž... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat