Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, pomoc...čím vyčistit nános vodního kamene? drhnu drhnu a nic. Mám už asi 3 čističe a vyčistí to všechno pěkně, jen ty nánosy ne a ne dolů. Koupili jsme nový dům, tak dělám velký uklid.
Hani a necháváš ji tam i přes noc nebo jak dlouho? Máme tam takovou krustu už a chtěla bych ji odstranit. A ten sprej, vydrží to chvíli vonět? Složením se dívám, že je to super, bez různých chemických sajrajtů.
Nechej přes noc a budeš mít jistotu. Ještě se mi nestalo, aby to nepustilo. A sprej voní dlouho, protože jsou to esenciální oleje. A když si to nastříkáš na nějaká místa třeba závěsy, vydrží to dlouho. Já používám i na koše. Mrkni na jejich doporučení na návodu, já jedu dá se říct podle toho
Velký pytlík kyseliny citronové, kupuju Tierra Verde na Alpiku... mě odstranila i velké nánosy vodního kamene ve wc míse. Chce to jen nechat déle působit. A ted jsem objevila supr věc na voňavý záchod https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.