Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, pomoc...čím vyčistit nános vodního kamene? drhnu drhnu a nic. Mám už asi 3 čističe a vyčistí to všechno pěkně, jen ty nánosy ne a ne dolů. Koupili jsme nový dům, tak dělám velký uklid.
Velký pytlík kyseliny citronové, kupuju Tierra Verde na Alpiku... mě odstranila i velké nánosy vodního kamene ve wc míse. Chce to jen nechat déle působit. A ted jsem objevila supr věc na voňavý záchod https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/
Hani a necháváš ji tam i přes noc nebo jak dlouho? Máme tam takovou krustu už a chtěla bych ji odstranit. A ten sprej, vydrží to chvíli vonět? Složením se dívám, že je to super, bez různých chemických sajrajtů.
Nechej přes noc a budeš mít jistotu. Ještě se mi nestalo, aby to nepustilo. A sprej voní dlouho, protože jsou to esenciální oleje. A když si to nastříkáš na nějaká místa třeba závěsy, vydrží to dlouho. Já používám i na koše. Mrkni na jejich doporučení na návodu, já jedu dá se říct podle toho
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.