Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj pejskaři. Jak prosím řešíte úklid v bytě/domě? Mě přijde, že je to nekonečný příběh. Na chlupy jsme už pořídily průmyslový vysavač, ale to vytírání...máte nějaký čistící prostředek, co by opravdu čistil? Nejraději bych vytírala denně desinfekčními prostředky, ale ta chemie nešťastná :-(. A nějaké difuséry nebo tak něco na provonění? Ted o Vánocích to řeším nějak více. Díky za rady
Vánoční úklid je vždycky výživný. My teda i kvůli zdraví používáme přírodní věci a i ty jsou účinné a voňavé. Pro inspiraci se koukni na e-shop Alpík. Bereme tam všechno, mají fajn věci a vychází dobře i poštovné.
Dala by jsi mi konkrétní typy, mají toho na e-shopu šíleně moc, musela bych všechno pročítat a raději bych osobní zkušenost :-). Díky
Na podlahu mám uni čistič z mýdlových ořechů Tierra Verde a na provonění používáme https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/ skvělá věc, přebije zápach a vydrží.
Moc děkuji za tipy. Likvidátor vypadá dobře, že i vydrží. Používáš nějak konkrétně? Píší tam, že se má nastříkat na zdroj zápuchu
Mrkni se přímo na navod pod odkazem, mají tam dobré tipy. Já stříkám přímo na koš, pak na závěsy a ještě i na záchodě. Ale je hodně způsobů na použití.
To je fajn, že se dá tak moc využít. Vyzkouším ráda, příjemné vůně není nikdy moc :). A používáš i nějaké jejich eco čistící prostředky? A hlavně,....jsou i účinné?
Holky, mají i suprovou kosmetiku :-). Začala jsem tam kupovat etericke olejicky a už tam beru plno věcí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Energie tohoto týdne vám bude přát, ale pouze pokud ji dokážete správně nasměrovat. Můžete cítit silnou touhu něco měnit, ať už v práci, vztazích nebo životním stylu. Buďte ale trpěliví a nenechte se unést prvním impulzem. Menší pauza a rozvaha... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.