Diskuse na téma Pes v bytě, nepořádek

Ahoj pejskaři. Jak prosím řešíte úklid v bytě/domě? Mě přijde, že je to nekonečný příběh. Na chlupy jsme už pořídily průmyslový vysavač, ale to vytírání...máte nějaký čistící prostředek, co by opravdu čistil? Nejraději bych vytírala denně desinfekčními prostředky, ale ta chemie nešťastná :-(. A nějaké difuséry nebo tak něco na provonění? Ted o Vánocích to řeším nějak více. Díky za rady

Janka 27.12.2025

Holky, mají i suprovou kosmetiku :-). Začala jsem tam kupovat etericke olejicky a už tam beru plno věcí.

MMartina 26.12.2025

To je fajn, že se dá tak moc využít. Vyzkouším ráda, příjemné vůně není nikdy moc :). A používáš i nějaké jejich eco čistící prostředky? A hlavně,....jsou i účinné?

Gábina 25.12.2025

Mrkni se přímo na navod pod odkazem, mají tam dobré tipy. Já stříkám přímo na koš, pak na závěsy a ještě i na záchodě. Ale je hodně způsobů na použití.

MMartina 20.12.2025

Moc děkuji za tipy. Likvidátor vypadá dobře, že i vydrží. Používáš nějak konkrétně? Píší tam, že se má nastříkat na zdroj zápuchu

Gábina 12.12.2025

Na podlahu mám uni čistič z mýdlových ořechů Tierra Verde a na provonění používáme https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/ skvělá věc, přebije zápach a vydrží.

MMartina 09.12.2025

Dala by jsi mi konkrétní typy, mají toho na e-shopu šíleně moc, musela bych všechno pročítat a raději bych osobní zkušenost :-). Díky

Gábina 04.12.2025

Vánoční úklid je vždycky výživný. My teda i kvůli zdraví používáme přírodní věci a i ty jsou účinné a voňavé. Pro inspiraci se koukni na e-shop Alpík. Bereme tam všechno, mají fajn věci a vychází dobře i poštovné.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Energie tohoto týdne vám bude přát, ale pouze pokud ji dokážete správně nasměrovat. Můžete cítit silnou touhu něco měnit, ať už v práci, vztazích nebo životním stylu. Buďte ale trpěliví a nenechte se unést prvním impulzem. Menší pauza a rozvaha... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:54
434 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat