Co se mužům líbí a nelíbí na našich vlasech?

Muži si na ženách vlasů všímají. Někteří mají rádi dlouhé, jiní dávají přednost ženám v krátkých účesech. Co ale naše protějšky na našich hlavách nesnášejí a co na nich naopak rádi vidí?

Ozdobné spony: ANO

Pokud to s nimi nepřeháníme, jsou muži většinou pro. Decentní čelenka, blýskavý hřeben v drdolu, spona v culíku... Vlasy si zaslouží ozdobu stejně jako náš krk nebo ruce. Pokud toho na sebe nenavlečete moc (i u vlasových doplňků často platí, že méně je někdy více), určitě bude mít váš účes úspěch.

Divoké barvy: NE

Možná jste jako puberťačka vyzkoušela, jak by na vaší hlavě vypadala růžová, modrá, zelená nebo zářivě oranžová, ale pokud se váš věk blíží spíše třicítce, na takové barvy zapomeňte. Většina mužů totiž ženy s nepřirozeně barevnými vlasy nebere vážně – asociují jim právě časy dospívání a považují je spíše za výstřelek dětinskosti.

Úmyslný „rozcuch“: ANO

Teď nemáme na mysli krátké vlasy trčící díky tuně tužidla na všechny strany, ale účes, který navenek vypadá, jako když si jeho nositelka ráno nestihla vlasy narovnat, ale nevypadá neučesaně (jistě, i nositelky tohoto účesu za něj vděčí množství tužicích přípravků, ale to nesmí být vidět, což zabere spoustu času). V mužích totiž takto učesané-neučesané zástupkyně „slabšího“ pohlaví asociují situaci, kdy žena vstane (nejlépe po sexu) z postele, takže většině se takto upravené vlasy líbí. Jejich nositelka vypadá zkrátka trochu divoce.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Culík: ANO i NE

Vlasy pečlivě stažené do „koňského ohonu“ mívají u mužů úspěch. Jednak vlasy vypadají upraveně, jednak díky němu žena odhalí obličej a šíji.
Naopak v rozpacích jsou muži obvykle z takzvané „palmičky“, tedy vlasů vyčesaných na samém vrcholu hlavy. Naštěstí se s tímto trendem už příliš nesetkáváme.

TIP Bety: Nevíte si rady se svými vlasy nebo péčí o pleť? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat