Jak se obléknout, abyste vypadala štíhle

Můžete sledovat módní trendy, jak chcete, ale pokud vaše postava nepřipomíná hubeňoučké (a někdy až nezdravě vychrtlé) slečny z přehlídkových mol, vaše situace je dost ztížená. Jak se oblékat trendy a přitom vypadat skvěle a štíhle?

Každou sezónu se objeví několik trendů, které vypadají na ultraštíhlých modelkách skvěle, ale ženě s několika kily navíc prostě nesedí. A přesto i s normální postavou můžete být „in“. Stačí jen dodržovat pár zásad.

Trend: Lesklé materiály

Jak na ně: Jsou skvělým nápadem módních návrhářů. Teoreticky... Lesklá látka totiž může nedostatky vaší postavy pěkně zdůraznit a ještě více ji rozšířit. Zapomeňte na upnuté lesklé šatičky a sáhněte raději po šatech z jiné látky, která má chytře zvolené lesklé detaily (například v oblasti dekoltu apod.). Tak odpoutáte pozornost od problematických partií.


Je vás rodinný rozpočet v mínusu?
Spolu to změníme! Volejte kartářku Elenu

Trend: Úzké kalhoty

Jak na ně: Není pravda, že si úzké kalhoty nemůže většina žen dovolit. Trik je v délce topu, který k nim zvolíme. Řada žen s širšími boky má tendenci volit dlouhá trika či svetry, aby zcela zakryly své pozadí. Ale to není úplně ideální. Lepší je zvolit vršek, který končí přesně v polovině zadku. Jednak díky němu odpoutáte pozornost od boků a jednak si nezkrátíte opticky nohy.

Trend: Umělá kožešina

Jak na ni: Máte-li nějaké to kilo navíc, není úplně ideální pořizovat si huňatý, těžký kožich. Tím své postavě jen přidáte na objemu. Mnohem lepší je vsadit na kožešinovou vestu. Zdůrazní štíhlost vašich paží či nohou (a i když je třeba úplně štíhlé nemáte, v kontrastu s huňatou kožešinou tak budou vypadat).

Trend: Kozačky nad kolena

Jak na ně: Pokud nemáte štíhlé, dlouhé nohy, hrozí, že v nich budete vypadat „objemněji“, než ve skutečnosti jste. Tyto kozačky totiž opticky zkracují nohy, což přidává kila. Ale to neznamená, že se jich musíte vzdát – pokud k nim zvolíte kalhoty ve stejné barvě (ideální je samozřejmě černá), linii nohou tím prodloužíte. (Čtěte také: Vysoké, kotníčkové, ale i lodičky s návleky. Podívejte, co se nosí)

Trend: Výrazné, objemné svetry

Jak na ně: Nesprávně zvolený svetr přidá nějaká kila navíc. Musíte být proto při výběru opatrné. Pokud zvolíte například svetr s výstřihem do V, prodloužíte a zeštíhlíte tak oblast krku. Je také nutné přidat správné doplňky, například úzké kalhoty nebo dlouhý náhrdelník (opět prodlouží horní část těla, takže bude vypadat štíhlejší).

Trend: Pásky

Jak na ně: Široké pásky přitáhnou pozornost na nejužší část vašeho těla – pas. Proto si jej mohou dovolit i ženy s nemodelkovskou postavou. Pokud patříte k ženám, jež pas nemají (tzv. typ jablko), umístěte opasek o něco výše. (Čtěte také: Hitem podzimu jsou maxišperky. Čím větší, tím lépe)






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat