Jsme posedlé make-upem?

Alespoň nějakou formu make-upu používá většina žen. Líčení se stalo naším každodenním rituálem podobně jako čištění zubů nebo česání. Ale opravdu ho potřebujeme vždy?

Dokonalý make-up vyžaduje většina společenských akcí, ale řada žen se líčí, i když jde jen se smetím k popelnicím.

Ve Velké Británii proběhl nedávno zajímavý výzkum, z něhož vyplynulo, že plná třetina žen by nikdy nevystrčila nos z domu, pokud by na něm neměla alespoň nějaký ten make-up. To jsme opravdu bez líčení tak málo sebevědomé?

Průzkum, jehož výsledky by se s největší pravděpodobností příliš nelišily, pokud by proběhl v České republice, ještě zjistil, že:

-    60 % žen nosí make-up každý den, a to i tehdy, když je nečeká žádná společenská akce, důležité jednání či schůzka s někým, na koho chtějí udělat dojem.

-    30 % žen se líčí, i když jdou jen nakoupit (třeba jen do malého krámku za rohem).

-    10 % uvedlo, že je jejich partner nikdy neviděl bez make-upu (a nehodlají na tom nic měnit), lehce nalíčené chodí dokonce i spát.

A jak jste na tom vy? Líčíte se jen výjimečně, nebo prakticky kamkoli?

TIP Bety: Nevíte si rady s líčením nebo s účesem, který by se k vám hodil? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat