Dopřejte jarní očistu i své pleti

Nezapomínejte na jaře na svou pleť, ačkoli by se mohlo zdát, že nejnamáhavější období roku má již za sebou, i nyní potřebuje tu správnou péči, aby zůstala zdravá a krásná!

Na jaře sice už většinou nemrzne, ale neustálé změny teplot a vlhkosti, které toto roční období provázejí, představují pro pleť také zátěž. Jak se o ni tedy postarat?

Slunce

Ochrana před slunečními paprsky se stále podceňuje, přitom právě ta by měla být v péči o pleť na prvním místě po celý rok – nejen proto, že vlivem slunce pleť rychleji stárne, ale hlavně kvůli riziku rakoviny kůže. Takže, pokud tak ještě nečiníte, začněte obličej mazat krémem s UV filtrem.

Hydratace

Další zlaté pravidlo péče o pleť – používejte hydratační emulze, krémy a mléka, abyste jí poskytli potřebné množství vody a zaručili pleti jemnost a zdraví. Nezapomeňte na pitný režim, i ten se na kvalitě pleti podílí.

Make-up

Vyměňte na jaře hutný make-up za lehoučký minerální. Se vzrůstajícími teplotami se pro pleť hodí mnohem více a vám zajistí přirozený vzhled.

Maska

Používejte vyživující a čisticí masku na obličej alespoň jedenkrát týdně. Zbavíte pleť nečistot a dodáte jí potřebnou výživu. Mastná či suchá pleť? Umíchejte si masku doma!

Peeling

Nezapomínejte ani na pravidelný peeling. Zbavíte se tak odumřelých buněk a pleť krásně prokrvíte.

Kosmetika

Udělejte jarní úklid i ve svém kosmetickém kufříku. Určitě odhalíte řadu produktů, které nepoužíváte (a s největší pravděpodobností ani nikdy nebudete) nebo které mají prošlou dobu spotřeby. Ty bez milosti vyhoďte.
TIP Bety: Nevíte si rady s líčením nebo s účesem, který by se k vám hodil? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat