Módní tip na jaro. Naučte se nosit trendy vesty!

Pokud vám ještě nevisí v šatníku, musíme se za ně přimluvit. Vesty jsou nejen módní, ale i variabilní. Pořiďte si alespoň jednu a uvidíte, kolik nových kombinací vytvoříte. A mimochodem, ty delší opticky zeštíhlí vaši postavu.

Tentokrát vynecháme džínovou klasiku i huňaté vesty, se kterými trávíte zimní období. Momentálně se nosí látkové vesty z pevnějších i lehčích materiálů, většina z nich je přitom v prodloužené délce. Nejlichotivější jsou vesty sahající do půli stehen. Ty umí zakamuflovat silnější boky, a když je necháte rozepnuté, opticky vám prodlouží a zeštíhlí postavu. Vesty, které se páskem stahují v pase, jsou naopak vhodné pro ženy, kterým rozevlátost nesvědčí.


Objevily jste tu, která vám sluší? Výborně! Teď už se jen zbavte strachu, že vestu nebudete mít k čemu nosit. Obléknout ji totiž můžete téměř ke všemu. Kromě klasických kalhot se hodí i k džínám. Až se vám nebude chtít přemýšlet, co na sebe, vytáhnete oblíbené džíny, bílé triko a vestu. Volba obuvi je na vás – hodit se budou polobotky, kvalitní kožené tenisky, ale i lodičky, sandálky nebo balerínky.

Vestu můžete přehodit i přes šaty, zejména přes ty pouzdrové. Tento tip se hodí také pro ženy, které přes zimu přibraly pár kilo a v upnutých šatech, které ještě nedávno nosily, se necítí stoprocentně dobře. Zaručujeme vám, že z kamufláže vás nikdo podezírat nebude. Vesty se budou hodit i ke krátkým šortkám (kontrast délek a zkrátka funguje) a sukním.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat