Jak získat plné rty? Stačí dodržovat 4 pravidla!

Že vás Matka Příroda neobdařila zrovna rty typ Angelina Jolie? No a co! Každá z nás může mít plné a smyslné rty. Stačí k tomu docela málo!

1. Vsaďte na zářivé barvy

Obecně se dá říct, že čím tmavší rtěnka, tím menší budou rty působit. Z toho tedy vyplývá, že rty opticky zvětšíte, sáhnete-li po rtěnce se zářivou barvou. Ještě štěstí, že jsou nyní trendy takové odstíny, jako je třeba korálová nebo růžová!

2. Zapomeňte na matné rtěnky

Naopak, vaším nejlepším přítelem by se měl stát lesk na rty (nebo rtěnka s vysokým leskem) – dodáte rtům zdání plnosti a smyslnosti.

3. Pořiďte si cukrový scrub

Nejenže získáte lahodný peeling, který rty zbaví odumřelých buněk, ale ještě zajistíte řádné prokrvení rtů a tím i jejich větší plnost.

4. Zvětšíte je konturkou

Konturovací tužka na rty dokáže zázraky. Tedy pokud to s ní umíte. Díky ní můžete rty trochu zvětšit, zkrátka nebudete kreslit linku přesně podle obrysů úst, ale těsně nad nimi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat