Zatočily jsme s vráskami! Přidáte se?

09.06.2016 | Krása a móda

Tentokrát mohly naše testerky na vlastní kůži – a to doslova – vyzkoušet, jak proti vráskám bojuje denní a noční krém NovAge Ultimate Lift od Oriflame. A jak byly spokojené?

Podle všeho velmi – krém určený především ženám nad 38 let totiž ostatním čtenářkám doporučilo 94 procent testerek!

Co jste testovaly

Denní liftingový krém Novage Ultimate Lift je vysoce výkonný denní krém s technologií AspartoLift. Postupně obnovuje pevnost a pružnost pleti; výsledkem je viditelně vypnutá pleť s pevnými konturami. SPF 15 chrání pleť před fotostárnutím.

Noční liftingový krém Novage Ultimate Lift pak představuje vyživující noční krém s technologií Aspartolift. Během spánku postupně obnovuje hydrataci, pevnost a pružnost pleti; výsledkem je vypnutější pleť s výraznějšími konturami.

Jak testování dopadlo?

S krémy byla spokojena naprostá většina testerek. Oceňovaly jeho konzistenci, vůni, ale především jeho účinky na pleť. „Po několika dnech jsem měla pleť hladší, jsem velmi spokojena,“ svěřila se v hodnocení testerka Ladena.la. A zdaleka nebyla sama. „Ihned zjemňuje, vyhlazuje a obličej je celkově jasnější. Kdo nezkusil, neuvěří. Takže doporučuji! Nejradši bych si udělala zásobu tak na 10 let, abych si ten úžasný pocit užila každičký den“ přidala se Ladka1.

„Je mi jen líto těch, kterým ještě nebylo 35 a krémíky si ještě nemohou užít :)) Ale máte se na co těšit :) Hodnotím 10 z 10,“ rozplývala se testerka s přezdívkou Ter.hudcova. Svou zkušenost přidala i čtenářka Anamor73: „Je mi 42 a po 10 dnech testování mám pocit, že je má pleť méně vysušená a hladší než předtím!“

Některé z testerek dokonce testování přimělo ke změně značky kosmetiky, kterou až doteď používaly. „Od Oriflame mám hlavně dekorativní kosmetiku, krémy používám od jiné značky, ale teď po testování krému Novage Ultimate Lift tu značku asi změním. Byla jsem fakt nadšená,“ svěřila se testující čtenářka Lenka.nova76. A nebyla sama. „Musím přiznat, že jsem byla ke značkám typu Oriflame malinko skeptická, takže pro mě krém byl hodně příjemným překvapením!“ napsala Karlanova1. „Prohlédla jsem si i přiložený katalog a poté se sama sebe zeptala: kdy a proč jsem přestala kosmetiku Oriflame kupovat? Takže díky tomuto testování jsem našla opět cestu k této značce, a i za to děkuji“ svěřila se v hodnocení testerka Hajdule.

Stranou pozornosti testerek ostatně nezůstalo ani elegantní balení krémů. „Oba krémy předčily má očekávání, ať již svým luxusním designem, tak kvalitou,“ neskrývala nadšení Mirandela. Další pak ocenily i příznivou cenu krémů. „Tato značka je pro mě i dost dobře dostupná,“ napsala Dakang.

Za všechny to pak shrnula testerka Moni-ka: „Rozhodně budu krémy používat i nadále a až čas ukáže, jestli budu potřebovat novou občanku:-)

Denní a noční krém NovAge Ultimate Lift od Oriflame už hodnotilo 130 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem v boji s vráskami? Přidejte své hodnocení i vy!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat