Krásná pleť i na podzim: Povolejte do zbraně pleťová séra

Je vaše pleť v sychravých dnech mdlá a bez života? Sluníčko už neopaluje a všechny nedokonalosti jsou na bledých tvářích vidět mnohem víc než v létě? Dělají se vám z chladného počasí šupinky a pleť je nepříjemně napnutá? V tom případě vyzkoušejte koncentrovanou sílu v podobě pleťového séra!

K čemu vlastně sérum je?

Sérum je ideální způsob, jak maximálně zefektivnit péči o pleť a urychlit a zviditelnit výsledky. Je jedno, jaký problém vaši pleť zrovna trápí, správně zvolené sérum si poradí se vším. Jeho tajemství spočívá v lehké textuře, která je ale doslova přeplněná pečujícími látkami. Díky vysoké koncentraci aktivních ingrediencí jsou séra plná antioxidantů, peptidů, rozjasňujících složek či vitaminů.

Jak sérum použít?

Jestli si myslíte, že sérum je snad náhrada za krém, jste na omylu. Sérum je sice plné pečujících látek, je ale vyvinuto tak, aby proniklo hluboko do pleti a poskytlo jí klíčové ingredience. Krémy naopak vytvoří mezi pletí a vnějším prostředím ochrannou bariéru, čímž ji chrání před okolními vlivy a uchovávají hydrataci v pleti. Sérum se aplikuje na dobře očištěnou pleť ráno i večer ještě před použitím hydratačního krému. Stačí pár kapek jemně vklepat polštářky prstů do pleti a pravidelné používání a výsledky se brzy dostaví.

Mdlá pokožka

Je vaše pokožka mdlá, unavená a bez života? Použijte rozjasňující sérum, které je plné vitaminu C či výtažků ze vzácných perel nebo zlata. Tento typ séra je vhodný pro všechny druhy pleti. Pokožka bude při pravidelném používání rozjasněná, vyživená a barevně sjednocená.

Zralá pleť

S postupem času naše pleť ztrácí pevnost, objevují se na ní hlubší vrásky, ztenčuje se a je dehydratovaná. Využijte omlazující anti-aging pleťová séra, která účinně bojují proti stárnutí kůže. Obsahují v sobě vysoce koncentrovanou kyselinu hyaluronovou, polypeptidy a polyfenoly, které působí jako lifting.

Problematická pleť

Séra dokážou řešit i problém s akné, pupínky, či nadměrnou produkcí mazu. Vybírejte séra s vysokou koncentrací čisticích látek, která zároveň obsahují zklidňující ingredience.

Suchá pleť

Používáte všemožné hydratační krémy a vaše pleť je stejně stále suchá? Zkuste hydratační séra, která pleti dodají extra dávku hydratace a spolu s pleťovým krémem vytvoří silnou dvojku. Sáhněte po takovém s obsahem kyseliny hyaluronové obsahující velké molekuly, které zůstávají na povrchu kůže a vážou na sebe další vodu.

Příliš stresu a špatné životní prostředí

Stejně jako naše tělo potřebuje čas od času důkladný detox, i naše pleť si ho občas zaslouží. Denně je vystavena stresu, znečištěnému ovzduší, nedostatku spánku – a to vše se na ní negativně projevuje. Vyzkoušejte detoxikační séra, která dodají pleti chybějící látky a obnoví ji. Pleť bude působit svěžím a zdravým dojmem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat